Vanaf half maart verschijnt de eerste editie van het nieuwe magazine voor Zuidwest-Brabant: 200% UW-REGIO BRABANTSE WAL-THOLEN. Het magazine zal ieder kwartaal gratis huis aan huis verspreid worden in een oplage van 60.000 exemplaren in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom, Woensdrecht en Tholen.

Zoals de naam al doet vermoeden is 200% UW-REGIO BRABANTSE WAL-THOLEN, een voortzetting van het populaire magazine Uw-Regio dat door RITHO Media BV tot oktober 2017 werd uitgegeven in de gemeenten Tholen en West-Brabant. In samenwerking met RITHO Media BV zal Pix4Profs, het Brabantse fotobureau dat o.a. de fotografie voor BN De Stem verzorgt, ieder kwartaal een blad presenteren dat zowel middels redactionele en commerciële items inspeelt op verschillende thema’s zoals cultuur, sport, kunst, maatschappij en politiek.

Een bijna 100 pagina’s dikke glossy boordevol unieke verhalen, interviews met interessante inwoners, inspirerende initiatieven en prachtige fotoreportages door de fotografen van Pix4Profs.

Natuurlijk ontbreekt het West-Brabantse bedrijfsleven niet in deze 200%Glossy. Een groot aantal lokale ondernemers zijn namelijk in de regio actief. Wanneer u uw bedrijf, diensten of commerciële evenementen op een opvallende, doeltreffende en betaalbare manier wilt presenteren bij een groot publiek, dan is 200% UW-REGIO BRABANTSE WAL-THOLEN het magazine bij uitstek.

Mail voor meer informatie naar info@200procentglossy.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Geef een reactie